fbpx

Δεκ 15, 2021 | Νεα

Συστατικά καθαρής ετικέτας από την MILLBAKER

Με ιδιαίτερη έμφαση στη μαλακότητα, διατηρησιμότητα και φρεσκάδα της ζύμης σε αρτοποιήματα ή γλυκές ζύμες με λιπαρά, σας προσφέρεται μία γκάμα βελτιωτικών ή έτοιμων υλικών για παρασκευή κάθε τύπου brioche, buns, ψωμί τοστ, burger, σφολιάτας, ντόνατς, κρουασάν. Με καθαρή διατροφική ετικέτα χωρίς συστατικά “Ε” η Millbaker εξειδικεύεται σε ενζυματικές λύσεις μικροσυστατικών αλλά και έτοιμων μιγμάτων. Η υψηλή τεχνογνωσία στον τόμεα των αλεύρων διαδίδεται σε όλα της τα προϊόντα μέσω της ευκολίας και σταθερότητας χρήσης αλλά και γεύσεων της γαλλικής και ελληνικής αρτοποιίας.
www.trofingred.com

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.