fbpx

Απρ 28, 2021 | Νεα

Βάση παγωτού Gloria 100 από την PREGEL GREECE ΕΠΕ

Η νέα βάση Gloria 100 της PreGel είναι ένα σύγχρονο προϊόν, κατάλληλο για θερμή επεξεργασία, ικανό να εξασφαλίσει σταθερότητα και σωστή διόγκωση στο παγωτό. Ο ουδέτερος χαρακτήρας της δεν επικαλύπτει την προσθήκη καμίας πάστας, με αποτέλεσμα η ένταση της γεύσης να είναι ισχυρότερη, εξασφαλίζοντας ένα τελικό αποτέλεσμα με χαρακτηριστικά αρώματα. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι η ιδανική λύση για επιχειρήσεις, οι οποίες από ένα κεντρικό εργαστήριο στέλνουν το παγωτό στα υποκαταστήματά τους.
www.pregelgreece.com

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.