Η νέα βάση Gloria 100 της PreGel είναι ένα σύγχρονο προϊόν, κατάλληλο για θερμή επεξεργασία, ικανό να εξασφαλίσει σταθερότητα και σωστή διόγκωση στο παγωτό. Ο ουδέτερος χαρακτήρας της δεν επικαλύπτει την προσθήκη καμίας πάστας, με αποτέλεσμα η ένταση της γεύσης να είναι ισχυρότερη, εξασφαλίζοντας ένα τελικό αποτέλεσμα με χαρακτηριστικά αρώματα. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι η ιδανική λύση για επιχειρήσεις, οι οποίες από ένα κεντρικό εργαστήριο στέλνουν το παγωτό στα υποκαταστήματά τους.
www.pregelgreece.com