fbpx

Μάι 9, 2024 | Νεα

Ζαχαροπλαστείο “Dolcetto” στην Καβάλα από την DIFFER

Το νέο ζαχαροπλαστείο Dolcetto στην καρδιά της Καβάλας είναι ένα πρόσφατο έργο της DIFFER, με την υπογραφή της από τον σχεδιασμό ως την υλοποίηση. Corian, ξύλο και μέταλλο, σε γήινες αποχρώσεις, συνδυάστηκαν άριστα μεταξύ τους, δίνοντας ένα άψογο αποτέλεσμα. Ο εξοπλισμός, υψηλής αισθητικής και κορυφαίας τεχνολογίας, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στα μέτρα του πελάτη. Η DIFFER με τη δοκιμασμένη τεχνογνωσία της, εξασφάλισε την άριστη συντήρηση των προϊόντων και την ανεμπόδιστη προβολή τους με καθαρές επιφάνειες προβολής. Άλλη μια εξαιρετική δουλειά της DIFFER!
www.differ.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.