Δεκ 15, 2025 | Νεα

Η Υψηλή Ζαχαροπλαστική στο προσκήνιο: Ο Jean Pierre Quinonero υπογράφει το νέο τριήμερο Masterclass της La Chef Levi

H La Chef Levi, με σταθερή παρουσία στον χώρο της επαγγελματικής γαστρονομικής εκπαίδευσης, ανακοινώνει την έναρξη ενός μοναδικού Τριήμερου Masterclass Υψηλής Ζαχαροπλαστικής, φιλοξενώντας στην Ελλάδα έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης γαλλικής pâtisserie, τον Jean Pierre Quinonero.

Ο Jean Pierre, Pastry Chef of the Year 2023–2024 στη Γαλλία, Πρωταθλητής Ζαχαροπλαστικής 2021 και βραβευμένος από τον Οδηγό Michelin, συγκαταλέγεται στους pastry chefs που επαναπροσδιορίζουν τη σύγχρονη υψηλή ζαχαροπλαστική. Η φήμη του ξεπερνά τα ευρωπαϊκά σύνορα, με περισσότερους από 260.000 ακόλουθους παγκοσμίως να παρακολουθούν τη δουλειά του και την άρτια τεχνική του μέσα από τα social media.

Το τριήμερο Masterclass (23–25 Ιανουαρίου 2026) επικεντρώνεται στη φιλοσοφία που χαρακτηρίζει το έργο του Quinonero: χρήση φρέσκων και εποχικών πρώτων υλών, συνειδητή μείωση της ζάχαρης, η οποία αντιμετωπίζεται ως «καρύκευμα», αρωματική ισορροπία με βότανα, φρούτα και άνθη, καθώς και απόλυτη τεχνική ακρίβεια που αναδεικνύει κάθε υφή και κάθε λεπτομέρεια παρουσίασης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν κλασικές γαλλικές τεχνικές μέσα από σύγχρονες εφαρμογές, δουλεύοντας πάνω σε plated desserts, entremets και γαρνιρίσματα χαμηλής γλυκύτητας, συνδυάζοντας αισθητική, γεύση και επαγγελματική πειθαρχία. Πρόκειται για ένα masterclass σχεδιασμένο για επαγγελματίες ζαχαροπλάστες και chefs που επιθυμούν να εξελίξουν το δημιουργικό τους επίπεδο και να αποκτήσουν πρακτική γνώση υψηλών απαιτήσεων.

Πληροφορίες συμμετοχής

Ημερομηνίες: 23–25 Ιανουαρίου 2026
Early Bird Τιμή: 680€ για τις πρώτες 10 θέσεις (περιορισμένος αριθμός)
Κανονική Τιμή: 840€

Για περισσότερα, διαβάστε εδώ: Masterclass Υψηλής Ζαχαροπλαστικής Pierre-Jean Quinonero

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τη Σχολή La Chef Levi.

lachef.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.

Πολιτική χρήσης cookies

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.

Απολύτως Απαραίτητα Cookies

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

Cookies Στατιστικών

Τα Cookies Στατιστικών μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε και να μετράμε τον αριθμό των επισκεπτών του ιστοτόπου μας καθώς και τον τρόπο που αυτοί κινούνται μέσα στον ιστότοπο όταν τον χρησιμοποιούν. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνουμε τη λειτουργία του ιστότοπου διασφαλίζοντας για παράδειγμα ότι οι χρήστες βρίσκουν εύκολα αυτό που ψάχνουν. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται είναι καταρχήν ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του ιστότοπου μας.

Cookies Λειτουργικότητας

Πρόκειται για Cookies που σας αναγνωρίζουν όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας. Η χρήση επομένως των Λειτουργικών Cookies μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε περιεχόμενα προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά σας και να εξοικονομήσουμε το χρόνο που θα χάνατε επανεγγραφόμενοι ή επαναεισάγοντας πληροφορίες, όταν επισκεφθείτε ξανά αυτόν τον ιστότοπο.