Αποτέλεσμα αυθεντικής γεύσης και μεγάλης ιστορίας, το κουλούρι Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα δυνατό προϊόν που καλεί τους αρτοποιούς να αξιοποιήσουν την παράδοση συνδυάζοντάς την με την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα. Για τους επαγγελματίες του κλάδου, που αναζητούν ένα μείγμα για εύκολη και γρήγορη διαδικασία αρτοποίησης, η νέα premium σειρά μειγμάτων Kaizen από την Loulis Food Ingredients προτείνει το Koulourito, μείγμα για κουλούρια Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα μείγμα με 12μηνη διάρκεια ζωής, που προσδίδει υψηλή διατηρησιμότητα και τραγανότητα στο τελικό προϊόν.
www.kaizenmixes.com