fbpx

Νοέ 3, 2022 | Προϊόντα

Νέα παραδοσιακά προζύμια IREKS από την LAOUDIS FOODS

Η IREKS τιμά τον ιδρυτή της, αρτοποιό J. P. Ruckdeschel, και επαναφέρει την κορυφαία συνταγή προζυμιού του 19ου αιώνα, που του χάρισε την επιτυχημένη πορεία που όλοι γνωρίζουμε! Το νέο RUCKDESCHEL’S SOURDOUGH είναι ένα ξηρό προζύμι για συμμετοχή 1% ως 5%, με βάση τη σίκαλη. Δίνει σε όλα τα αρτοσκευάσματα απαλό καφέ χρώμα, ελαφρώς όξινη γεύση και μεγάλη διατηρησιμότητα! Το δεύτερο νέο προϊόν είναι το IREKS SOUR 200. Πρόκειται για ένα υγρό προζύμι, ιδανικό για γρήγορη διαδικασία αλλά και για ψωμιά αργής ωρίμανσης! Δίνει στα τελικά προϊόντα ωραίο χρώμα, πλούσια κυψέλωση και τραγανή κόρα.
www.laoudis.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.