Η γαλλική Boiron παρουσιάζει δύο νέους κατεψυγμένους πουρέδες σε μοντέρνα βιολογική συσκευασία: Κουμκουάτ και κόκκινο φραγκόσυκο. Ο πουρές κουμκουάτ, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, συνδυάζει έντονο άρωμα με ισορροπημένη γλυκύτητα και πικράδα, ιδανικός για σορμπέ, γλυκά, μους και crémeux. Προέρχεται από βιολογικό οικογενειακό αγρόκτημα στην Ισπανία διασφαλίζοντας αυθεντική γεύση και κορυφαία ποιότητα. Ο πουρές φραγκόσυκου, με φυσικό, ζωηρό φούξια χρώμα και απαλή, ελαφρά πολτώδη υφή, συλλέγεται με το χέρι στο Περού και διαθέτει νότες πράσινων και κόκκινων μούρων. Συνιστάται απόψυξη στη συσκευασία τους σε θερμοκρασία 1-4°C. Διατηρούνται στους -18°C.