Το ψυγείο-στόφα του ιταλικού οίκου Everlasting από την ESTIASI, εισάγει μια καινοτόμα διαδικασία ψύξης και ελέγχου του στοφαρίσματος του ψωμιού στα σύγχρονα αρτοποιεία. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει τη βελτιστοποίηση του προγραμματισμού του κύκλου παραγωγής και προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα. Ο έλεγχος των φάσεων στοφαρίσματος μέσω της διαδικασίας «ψύξεως» εξασφαλίζει σταθερή ποιότητα προϊόντων με φρεσκάδα, αρώματα και γεύση επιτρέποντας τον προγραμματισμό του ψησίματος σε συγκεκριμένο χρόνο της ημέρας.
www.estiasi.com