fbpx

Απολαυστικό παγωτό Sorbet Baileys

Η συνταγή είναι από τον Luca Lusardi, Gelato Chef. AKTINA A.E.

Yields1 Serving
ΥΛΙΚΑ
 300 g Doppia Base Cocktail x Gelati 
 1900 g νερό
 400 g κρέμα γάλακτος
 705 g Baileys (18°alc.)
 400 g ζάχαρη
 250 g Fructosoft 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Τοποθετήστε όλα τα υγρά σε μια κανάτα, εκτός από το λικέρ. Στη συνέχεια προσθέστε τη βάση Doppia Base Cocktail, τη ζάχαρη και το Fructosoft.

2

Αναδεύστε όλα τα υλικά μαζί και τοποθετήστε το μίγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά. Προσθέστε το ποτό και ξανά αναδεύστε το μίγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Αδειάστε στην παγωτομηχανή και σε λίγα λεπτά το sorbet σας θα είναι έτοιμο!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 300 g Doppia Base Cocktail x Gelati 
 1900 g νερό
 400 g κρέμα γάλακτος
 705 g Baileys (18°alc.)
 400 g ζάχαρη
 250 g Fructosoft 

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Τοποθετήστε όλα τα υγρά σε μια κανάτα, εκτός από το λικέρ. Στη συνέχεια προσθέστε τη βάση Doppia Base Cocktail, τη ζάχαρη και το Fructosoft.

2

Αναδεύστε όλα τα υλικά μαζί και τοποθετήστε το μίγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά. Προσθέστε το ποτό και ξανά αναδεύστε το μίγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Αδειάστε στην παγωτομηχανή και σε λίγα λεπτά το sorbet σας θα είναι έτοιμο!

Notes

Απολαυστικό παγωτό Sorbet Baileys

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.