fbpx

Cookies με βανίλια και σοκολάτα

από τους Ζέρβα Άλκη, Κίκιρα Γιάννη & Παππά Σπύρο, ιδιοκτήτες του Overoll

Yields1 Serving
ΥΛΙΚΑ
 500 g Βούτυρο 82
 400 g Ζάχαρη κρυσταλλική
 300 g Ζάχαρη καστανή
 10 g Μπέικιν
 250 g Αυγά
 440 g Αλεύρι ζαχαροπλαστικής
 10 g Βανίλια πάστα
 650 g Σταγόνες σοκολάτας ψησίματος
ΥΛΙΚΑ
1

Χτυπάμε το βούτυρο με τις ζάχαρες για να ενσωματωθούν αλλά όχι να αφρατέψουν πολύ, στο μίξερ με το φτερό.

2

Σιγά σιγά προσθέτουμε τα αυγά και τέλος όλα τα άλλα υλικά. Πλάθουμε τη ζύμη ανά 80 γρ. και ψήνουμε στους 160°C για 16 λεπτά.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 500 g Βούτυρο 82
 400 g Ζάχαρη κρυσταλλική
 300 g Ζάχαρη καστανή
 10 g Μπέικιν
 250 g Αυγά
 440 g Αλεύρι ζαχαροπλαστικής
 10 g Βανίλια πάστα
 650 g Σταγόνες σοκολάτας ψησίματος

Directions

ΥΛΙΚΑ
1

Χτυπάμε το βούτυρο με τις ζάχαρες για να ενσωματωθούν αλλά όχι να αφρατέψουν πολύ, στο μίξερ με το φτερό.

2

Σιγά σιγά προσθέτουμε τα αυγά και τέλος όλα τα άλλα υλικά. Πλάθουμε τη ζύμη ανά 80 γρ. και ψήνουμε στους 160°C για 16 λεπτά.

Notes

Cookies με βανίλια και σοκολάτα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.