από τους Ζέρβα Άλκη, Κίκιρα Γιάννη & Παππά Σπύρο, ιδιοκτήτες του Overoll
ΥΛΙΚΑ
500 g Βούτυρο 82
400 g Ζάχαρη κρυσταλλική
300 g Ζάχαρη καστανή
10 g Μπέικιν
250 g Αυγά
440 g Αλεύρι ζαχαροπλαστικής
10 g Βανίλια πάστα
650 g Σταγόνες σοκολάτας ψησίματος
ΥΛΙΚΑ
1
Χτυπάμε το βούτυρο με τις ζάχαρες για να ενσωματωθούν αλλά όχι να αφρατέψουν πολύ, στο μίξερ με το φτερό.
2
Σιγά σιγά προσθέτουμε τα αυγά και τέλος όλα τα άλλα υλικά. Πλάθουμε τη ζύμη ανά 80 γρ. και ψήνουμε στους 160°C για 16 λεπτά.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
500 g Βούτυρο 82
400 g Ζάχαρη κρυσταλλική
300 g Ζάχαρη καστανή
10 g Μπέικιν
250 g Αυγά
440 g Αλεύρι ζαχαροπλαστικής
10 g Βανίλια πάστα
650 g Σταγόνες σοκολάτας ψησίματος