Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση του Αιγαίου μέσα από αυτή τη μοναδική συνταγή για κριτσίνια με γλυκό κρασί Σάμου. Με την υπογραφή του κ. Φώτη Σφαντού, Προέδρου του Σωματείου Αρτοποιών Ν. Σάμου, αυτά τα κριτσίνια φέρνουν στο τραπέζι σας την παράδοση και την ποιότητα που χαρακτηρίζουν το νησί της Σάμου. Η πλούσια γεύση του γλυκού κρασιού Σάμου συνδυάζεται αρμονικά με τα απλά, αλλά εκλεκτά υλικά, δημιουργώντας ένα απολαυστικό αρτοσκεύασμα που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας, τα κριτσίνια αυτά θα γίνουν το αγαπημένο σας σνακ!
Βάζουμε πρώτα τα υγρά και στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι.
Πλάθουμε σε φιτίλι ή σε στικ και αλείφουμε με σουσάμι.
Βρέχουμε το κριτσινάκι με ζεστό νερό και λίγο πετιμέζι ή αν δεν υπάρχει πετιμέζι βάζουμε σταφιδίνη.
Φουρνίζουμε στους 190°C για περίπου 20 λεπτά.
Ingredients
Directions
Βάζουμε πρώτα τα υγρά και στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι.
Πλάθουμε σε φιτίλι ή σε στικ και αλείφουμε με σουσάμι.
Βρέχουμε το κριτσινάκι με ζεστό νερό και λίγο πετιμέζι ή αν δεν υπάρχει πετιμέζι βάζουμε σταφιδίνη.
Φουρνίζουμε στους 190°C για περίπου 20 λεπτά.