Η συνταγή είναι από τον κ. Γιώργο Βλαχόπουλο, Πρόεδρο Σωματείου Αρτοποιών N. Σερρών
Τα χτυπάμε όλα μαζί στο ζυμωτήριο για πέντε λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα.
Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
Ετοιμάζουμε ένα ταψί με 50 γρ. λάδι.
Κόβουμε το ζυμάρι σε 10 ίσα κομμάτια, το πλάθουμε και δίνουμε ό,τι σχήμα θέλουμε (πλεξούδα).
Βάζουμε τα κομμάτια στο ταψί και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν μέχρι
να απορροφήσουν όλο το λάδι.
Ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180°C.
Ingredients
Directions
Τα χτυπάμε όλα μαζί στο ζυμωτήριο για πέντε λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα.
Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
Ετοιμάζουμε ένα ταψί με 50 γρ. λάδι.
Κόβουμε το ζυμάρι σε 10 ίσα κομμάτια, το πλάθουμε και δίνουμε ό,τι σχήμα θέλουμε (πλεξούδα).
Βάζουμε τα κομμάτια στο ταψί και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν μέχρι
να απορροφήσουν όλο το λάδι.
Ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180°C.