Η συνταγή είναι από τον Alexander Pavlov, Ιδιοκτήτης, Head Pastry Chef, Pavlov’s Lab
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε τα σμέουρα, τη ζάχαρη και τη βανίλια μαζί με 100 γρ. νερό. Φέρνουμε σε βρασμό το μείγμα για 4-5 λεπτά και το αφήνουμε στην άκρη.
Ψιλοκόβουμε τη λευκή σοκολάτα και την προσθέτουμε στο μείγμα. Βάζουμε τα βαζάκια στο φούρνο στους 100°C για 5-6 λεπτά και στη συνέχεια τα γεμίζουμε με τη μαρμελάδα. Κλείνουμε τα βάζα με το καπάκι και τα γυρνάμε ανάποδα για 12 ώρες.
Η μαρμελάδα συντηρείται ιδανικά στους 16-22°C για 1 χρόνο.
Ingredients
Directions
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε τα σμέουρα, τη ζάχαρη και τη βανίλια μαζί με 100 γρ. νερό. Φέρνουμε σε βρασμό το μείγμα για 4-5 λεπτά και το αφήνουμε στην άκρη.
Ψιλοκόβουμε τη λευκή σοκολάτα και την προσθέτουμε στο μείγμα. Βάζουμε τα βαζάκια στο φούρνο στους 100°C για 5-6 λεπτά και στη συνέχεια τα γεμίζουμε με τη μαρμελάδα. Κλείνουμε τα βάζα με το καπάκι και τα γυρνάμε ανάποδα για 12 ώρες.
Η μαρμελάδα συντηρείται ιδανικά στους 16-22°C για 1 χρόνο.