Η ομελέτα σε συνδυασμό με μία πράσινη σαλάτα που θα περιέχει προσούτο και καρύδια, μπορεί να αποτελέσει ένα πλήρες και ολοκληρωμένο διατροφικά γεύμα.
Κόβουμε από το κολοκύθι εξωτερικά τέσσερις φέτες χρησιμοποιώντας μόνο το πράσινο μέρος του κολοκυθιού. Το κόβουμε σε μικρό καρεδάκι και το σωτάρουμε με πολύ λίγη λιπαρή ουσία.
Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα μαζί με λίγο αλάτι και πιπέρι και τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
Μόλις αρχίσει και σταθεροποιείται η ομελέτα στη βάση της, προσθέτουμε από πάνω τη φέτα θρυμματισμένη και τη βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί.
Μόλις τη βγάλουμε από το φούρνο, προσθέτουμε λίγο κοπανισμένο κόκκινο πιπέρι.
Ingredients
Directions
Κόβουμε από το κολοκύθι εξωτερικά τέσσερις φέτες χρησιμοποιώντας μόνο το πράσινο μέρος του κολοκυθιού. Το κόβουμε σε μικρό καρεδάκι και το σωτάρουμε με πολύ λίγη λιπαρή ουσία.
Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα μαζί με λίγο αλάτι και πιπέρι και τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
Μόλις αρχίσει και σταθεροποιείται η ομελέτα στη βάση της, προσθέτουμε από πάνω τη φέτα θρυμματισμένη και τη βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί.
Μόλις τη βγάλουμε από το φούρνο, προσθέτουμε λίγο κοπανισμένο κόκκινο πιπέρι.