fbpx

Ομελέτα με κολοκύθι και δυόσμο

Η ομελέτα σε συνδυασμό με μία πράσινη σαλάτα που θα περιέχει προσούτο και καρύδια, μπορεί να αποτελέσει ένα πλήρες και ολοκληρωμένο διατροφικά γεύμα.

Υλικά
 3 αυγά
 1 κολοκύθι
 2 κλωνάρια δυόσμος
 30 g φέτα
 Μερικοί κόκκοι κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση
1

Κόβουμε από το κολοκύθι εξωτερικά τέσσερις φέτες χρησιμοποιώντας μόνο το πράσινο μέρος του κολοκυθιού. Το κόβουμε σε μικρό καρεδάκι και το σωτάρουμε με πολύ λίγη λιπαρή ουσία.

2

Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα μαζί με λίγο αλάτι και πιπέρι και τον ψιλοκομμένο δυόσμο.

3

Μόλις αρχίσει και σταθεροποιείται η ομελέτα στη βάση της, προσθέτουμε από πάνω τη φέτα θρυμματισμένη και τη βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί.

4

Μόλις τη βγάλουμε από το φούρνο, προσθέτουμε λίγο κοπανισμένο κόκκινο πιπέρι.

Ingredients

Υλικά
 3 αυγά
 1 κολοκύθι
 2 κλωνάρια δυόσμος
 30 g φέτα
 Μερικοί κόκκοι κόκκινο πιπέρι

Directions

Εκτέλεση
1

Κόβουμε από το κολοκύθι εξωτερικά τέσσερις φέτες χρησιμοποιώντας μόνο το πράσινο μέρος του κολοκυθιού. Το κόβουμε σε μικρό καρεδάκι και το σωτάρουμε με πολύ λίγη λιπαρή ουσία.

2

Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα μαζί με λίγο αλάτι και πιπέρι και τον ψιλοκομμένο δυόσμο.

3

Μόλις αρχίσει και σταθεροποιείται η ομελέτα στη βάση της, προσθέτουμε από πάνω τη φέτα θρυμματισμένη και τη βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί.

4

Μόλις τη βγάλουμε από το φούρνο, προσθέτουμε λίγο κοπανισμένο κόκκινο πιπέρι.

Ομελέτα με κολοκύθι και δυόσμο

Τελευταίες συνταγές

By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.