Η συνταγή είναι από τον από τoν κ. Κοσμά Αρσένη,
Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης / Ακτίνα ΑΕ
Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε με το φτερό μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη. Στην συνέχεια τοποθετούμε την ζύμη σε στρογγυλό ή τετράγωνο ταψάκι σε πάχος 0,5cm.
Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε το λάδι, το νερό και τα αυγά και τέλος το μίγμα για Red Velvet Cake. Χτυπάμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και 3-4 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Στην τάρτα που ετοιμάσαμε προσθέτουμε την Ψηνόμενη πραλίνα
σε πάχος 1cm και τέλος κλείνουμε με τη ζύμη του Red Velvet
σε πάχος 0,5cm, διακοσμώντας με κόκκινο κεράσι σε ζελέ ή crumble red velvet. Ψήνουμε στους 160-170οC για ~40min.
Ingredients
Directions
Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε με το φτερό μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη. Στην συνέχεια τοποθετούμε την ζύμη σε στρογγυλό ή τετράγωνο ταψάκι σε πάχος 0,5cm.
Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε το λάδι, το νερό και τα αυγά και τέλος το μίγμα για Red Velvet Cake. Χτυπάμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και 3-4 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Στην τάρτα που ετοιμάσαμε προσθέτουμε την Ψηνόμενη πραλίνα
σε πάχος 1cm και τέλος κλείνουμε με τη ζύμη του Red Velvet
σε πάχος 0,5cm, διακοσμώντας με κόκκινο κεράσι σε ζελέ ή crumble red velvet. Ψήνουμε στους 160-170οC για ~40min.