Αναμειγνύουμε το μείγμα Bienex με τα peanuts και απλώνουμε πάνω σε λαμαρίνα. Ψήνουμε στους 190°C για περίπου 15 λεπτά.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Απλώνουμε με τη ζύμη για Brownies σε λαμαρίνα που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό φύλλο ψησίματος και ψήνουμε για περίπου 25-30 λεπτά στους 180°C.
2
Αφήνουμε το Brownie να κρυώσει. Απλώνουμε από πάνω σε μία στρώση τη γέμιση και έπειτα από πάνω απλώνουμε την κρέμα Peanut-Caramel.
3
Τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα και έπειτα καταψύχουμε για λίγο. Επικαλύπτουμε με Schokobella Peanut Caramel και διακοσμούμε όπως στη φωτογραφία με τη φλορεντίνα με peanuts.
4
Bonus Point: Εάν δεν χρησιμοποιήσετε Peanut στη συνταγή σας, μπορείτε να βεβαιώσετε τους πελάτες σας ότι δεν έχει τα αλλεργιογόνα του φιστικιού!
Ingredients
Brownie
1000gμείγμα για Brownie BRAUN
160νερό
80gκρέμα γάλακτος
80gαβγά
100gpeanuts σπασμένα
Χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα για περίπου 2 λεπτά.
Γέμιση
300gKranfils’ Caramel BRAUN
300gSchokobella Peanut & Caramel BRAUN
Αναμειγνύουμε την Kranfils’ με τη Schokobella.
Επικάλυψη
300gSchokobella Peanut & Caramel BRAUN
Κρέμα Peanut-Caramel
200gAlaska Ουδέτερη BRAUN
270gνερό
180gSchokobella Peanut Caramel BRAUN
1350gκρέμα γάλακτος 35% χτυπημένη
Διακόσμηση
100gμείγμα για φλορεντίνες Bienex BRAUN
200gpeanuts
Αναμειγνύουμε το μείγμα Bienex με τα peanuts και απλώνουμε πάνω σε λαμαρίνα. Ψήνουμε στους 190°C για περίπου 15 λεπτά.
Directions
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Απλώνουμε με τη ζύμη για Brownies σε λαμαρίνα που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό φύλλο ψησίματος και ψήνουμε για περίπου 25-30 λεπτά στους 180°C.
2
Αφήνουμε το Brownie να κρυώσει. Απλώνουμε από πάνω σε μία στρώση τη γέμιση και έπειτα από πάνω απλώνουμε την κρέμα Peanut-Caramel.
3
Τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα και έπειτα καταψύχουμε για λίγο. Επικαλύπτουμε με Schokobella Peanut Caramel και διακοσμούμε όπως στη φωτογραφία με τη φλορεντίνα με peanuts.
4
Bonus Point: Εάν δεν χρησιμοποιήσετε Peanut στη συνταγή σας, μπορείτε να βεβαιώσετε τους πελάτες σας ότι δεν έχει τα αλλεργιογόνα του φιστικιού!
Notes
Peanut Caramel bar, συνταγή για μία λαμαρίνα 60x20cm
Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.
Απολύτως Απαραίτητα Cookies
Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.
Cookies Στατιστικών
Τα Cookies Στατιστικών μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε και να μετράμε τον αριθμό των επισκεπτών του ιστοτόπου μας καθώς και τον τρόπο που αυτοί κινούνται μέσα στον ιστότοπο όταν τον χρησιμοποιούν. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνουμε τη λειτουργία του ιστότοπου διασφαλίζοντας για παράδειγμα ότι οι χρήστες βρίσκουν εύκολα αυτό που ψάχνουν. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται είναι καταρχήν ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του ιστότοπου μας.
Παρακαλούμε ενεργοποιήστε πρώτα τα απολύτως απαραίτητα cookies ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας!
Cookies Λειτουργικότητας
Πρόκειται για Cookies που σας αναγνωρίζουν όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας. Η χρήση επομένως των Λειτουργικών Cookies μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε περιεχόμενα προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά σας και να εξοικονομήσουμε το χρόνο που θα χάνατε επανεγγραφόμενοι ή επαναεισάγοντας πληροφορίες, όταν επισκεφθείτε ξανά αυτόν τον ιστότοπο.
Παρακαλούμε ενεργοποιήστε πρώτα τα απολύτως απαραίτητα cookies ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας!