Αναμειγνύουμε το μείγμα Bienex με τα peanuts και απλώνουμε πάνω σε λαμαρίνα. Ψήνουμε στους 190°C για περίπου 15 λεπτά.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Απλώνουμε με τη ζύμη για Brownies σε λαμαρίνα που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό φύλλο ψησίματος και ψήνουμε για περίπου 25-30 λεπτά στους 180°C.
2
Αφήνουμε το Brownie να κρυώσει. Απλώνουμε από πάνω σε μία στρώση τη γέμιση και έπειτα από πάνω απλώνουμε την κρέμα Peanut-Caramel.
3
Τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα και έπειτα καταψύχουμε για λίγο. Επικαλύπτουμε με Schokobella Peanut Caramel και διακοσμούμε όπως στη φωτογραφία με τη φλορεντίνα με peanuts.
4
Bonus Point: Εάν δεν χρησιμοποιήσετε Peanut στη συνταγή σας, μπορείτε να βεβαιώσετε τους πελάτες σας ότι δεν έχει τα αλλεργιογόνα του φιστικιού!
Ingredients
Brownie
1000gμείγμα για Brownie BRAUN
160νερό
80gκρέμα γάλακτος
80gαβγά
100gpeanuts σπασμένα
Χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα για περίπου 2 λεπτά.
Γέμιση
300gKranfils’ Caramel BRAUN
300gSchokobella Peanut & Caramel BRAUN
Αναμειγνύουμε την Kranfils’ με τη Schokobella.
Επικάλυψη
300gSchokobella Peanut & Caramel BRAUN
Κρέμα Peanut-Caramel
200gAlaska Ουδέτερη BRAUN
270gνερό
180gSchokobella Peanut Caramel BRAUN
1350gκρέμα γάλακτος 35% χτυπημένη
Διακόσμηση
100gμείγμα για φλορεντίνες Bienex BRAUN
200gpeanuts
Αναμειγνύουμε το μείγμα Bienex με τα peanuts και απλώνουμε πάνω σε λαμαρίνα. Ψήνουμε στους 190°C για περίπου 15 λεπτά.
Directions
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Απλώνουμε με τη ζύμη για Brownies σε λαμαρίνα που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό φύλλο ψησίματος και ψήνουμε για περίπου 25-30 λεπτά στους 180°C.
2
Αφήνουμε το Brownie να κρυώσει. Απλώνουμε από πάνω σε μία στρώση τη γέμιση και έπειτα από πάνω απλώνουμε την κρέμα Peanut-Caramel.
3
Τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα και έπειτα καταψύχουμε για λίγο. Επικαλύπτουμε με Schokobella Peanut Caramel και διακοσμούμε όπως στη φωτογραφία με τη φλορεντίνα με peanuts.
4
Bonus Point: Εάν δεν χρησιμοποιήσετε Peanut στη συνταγή σας, μπορείτε να βεβαιώσετε τους πελάτες σας ότι δεν έχει τα αλλεργιογόνα του φιστικιού!
Notes
Peanut Caramel bar, συνταγή για μία λαμαρίνα 60x20cm
Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.