fbpx

Peanut Caramel bar, συνταγή για μία λαμαρίνα 60x20cm

Η συνταγή είναι από την ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ

Yields1 Serving
Brownie
 1000 g μείγμα για Brownie BRAUN
 160 νερό
 80 g κρέμα γάλακτος
 80 g αβγά
 100 g peanuts σπασμένα
 Χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα για περίπου 2 λεπτά.
Γέμιση
 300 g Kranfils’ Caramel BRAUN
 300 g Schokobella Peanut & Caramel BRAUN
 Αναμειγνύουμε την Kranfils’ με τη Schokobella.
Επικάλυψη
 300 g Schokobella Peanut & Caramel BRAUN
Κρέμα Peanut-Caramel
 200 g Alaska Ουδέτερη BRAUN
 270 g νερό
 180 g Schokobella Peanut Caramel BRAUN
 1350 g κρέμα γάλακτος 35% χτυπημένη
Διακόσμηση
 100 g μείγμα για φλορεντίνες Bienex BRAUN
 200 g peanuts
 Αναμειγνύουμε το μείγμα Bienex με τα peanuts και απλώνουμε πάνω σε λαμαρίνα. Ψήνουμε στους 190°C για περίπου 15 λεπτά.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Απλώνουμε με τη ζύμη για Brownies σε λαμαρίνα που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό φύλλο ψησίματος και ψήνουμε για περίπου 25-30 λεπτά στους 180°C.

2

Αφήνουμε το Brownie να κρυώσει. Απλώνουμε από πάνω σε μία στρώση τη γέμιση και έπειτα από πάνω απλώνουμε την κρέμα Peanut-Caramel.

3

Τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα και έπειτα καταψύχουμε για λίγο. Επικαλύπτουμε με Schokobella Peanut Caramel και διακοσμούμε όπως στη φωτογραφία με τη φλορεντίνα με peanuts.

4

Bonus Point: Εάν δεν χρησιμοποιήσετε Peanut στη συνταγή σας, μπορείτε να βεβαιώσετε τους πελάτες σας ότι δεν έχει τα αλλεργιογόνα του φιστικιού!

Ingredients

Brownie
 1000 g μείγμα για Brownie BRAUN
 160 νερό
 80 g κρέμα γάλακτος
 80 g αβγά
 100 g peanuts σπασμένα
 Χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα για περίπου 2 λεπτά.
Γέμιση
 300 g Kranfils’ Caramel BRAUN
 300 g Schokobella Peanut & Caramel BRAUN
 Αναμειγνύουμε την Kranfils’ με τη Schokobella.
Επικάλυψη
 300 g Schokobella Peanut & Caramel BRAUN
Κρέμα Peanut-Caramel
 200 g Alaska Ουδέτερη BRAUN
 270 g νερό
 180 g Schokobella Peanut Caramel BRAUN
 1350 g κρέμα γάλακτος 35% χτυπημένη
Διακόσμηση
 100 g μείγμα για φλορεντίνες Bienex BRAUN
 200 g peanuts
 Αναμειγνύουμε το μείγμα Bienex με τα peanuts και απλώνουμε πάνω σε λαμαρίνα. Ψήνουμε στους 190°C για περίπου 15 λεπτά.

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Απλώνουμε με τη ζύμη για Brownies σε λαμαρίνα που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό φύλλο ψησίματος και ψήνουμε για περίπου 25-30 λεπτά στους 180°C.

2

Αφήνουμε το Brownie να κρυώσει. Απλώνουμε από πάνω σε μία στρώση τη γέμιση και έπειτα από πάνω απλώνουμε την κρέμα Peanut-Caramel.

3

Τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα και έπειτα καταψύχουμε για λίγο. Επικαλύπτουμε με Schokobella Peanut Caramel και διακοσμούμε όπως στη φωτογραφία με τη φλορεντίνα με peanuts.

4

Bonus Point: Εάν δεν χρησιμοποιήσετε Peanut στη συνταγή σας, μπορείτε να βεβαιώσετε τους πελάτες σας ότι δεν έχει τα αλλεργιογόνα του φιστικιού!

Notes

Peanut Caramel bar, συνταγή για μία λαμαρίνα 60x20cm

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.