Καθαρίζουμε το καρότο και το κόβουμε κατά μήκος σε πολύ λεπτές φέτες (ιδανικά με το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τις πατάτες). Κάνουμε ένα σιρόπι με το νερό και τη ζάχαρη. Μόλις πάρει μια βράση, το βγάζουμε από τη φωτιά και βάζουμε μέσα το ξύδι. Σε αυτό το μείγμα βάζουμε μέσα τα καρότα και τα αφήνουμε να […]
Καθαρίζουμε το καρότο και το κόβουμε κατά μήκος σε πολύ λεπτές φέτες (ιδανικά με το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τις πατάτες).
Κάνουμε ένα σιρόπι με το νερό και τη ζάχαρη. Μόλις πάρει μια βράση, το βγάζουμε από τη φωτιά και βάζουμε μέσα το ξύδι. Σε αυτό το μείγμα βάζουμε μέσα τα καρότα και τα αφήνουμε να μαριναριστούν.
Πλένουμε όλα τα σαλατικά μαζί με τις καυκαλήθρες και τα μυρώνια. Ξεφλουδίζουμε το παντζάρι και το κόβουμε σε λεπτές φέτες, όπως κόψαμε το καρότο. Κόβουμε σε ροδέλες τα ραπανάκια και τα μανιτάρια σε φέτες.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, προσθέτοντας στο τέλος τα καρότα, αφού τα στραγγίξουμε από τα υγρά. Προσθέτουμε τέλος τη βινεγκρέτ και ανακατεύουμε απαλά.
Ingredients
Directions
Καθαρίζουμε το καρότο και το κόβουμε κατά μήκος σε πολύ λεπτές φέτες (ιδανικά με το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τις πατάτες).
Κάνουμε ένα σιρόπι με το νερό και τη ζάχαρη. Μόλις πάρει μια βράση, το βγάζουμε από τη φωτιά και βάζουμε μέσα το ξύδι. Σε αυτό το μείγμα βάζουμε μέσα τα καρότα και τα αφήνουμε να μαριναριστούν.
Πλένουμε όλα τα σαλατικά μαζί με τις καυκαλήθρες και τα μυρώνια. Ξεφλουδίζουμε το παντζάρι και το κόβουμε σε λεπτές φέτες, όπως κόψαμε το καρότο. Κόβουμε σε ροδέλες τα ραπανάκια και τα μανιτάρια σε φέτες.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, προσθέτοντας στο τέλος τα καρότα, αφού τα στραγγίξουμε από τα υγρά. Προσθέτουμε τέλος τη βινεγκρέτ και ανακατεύουμε απαλά.