Η συνταγή είναι από τον Δημήτρη Φραγκογιάννη, Τεχνικό σύμβουλο KAIZEN
Ζυμώνουμε σε μίξερ με φτερό για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα το μείγμα
Popy’s cake vanilla, το ηλιέλαιο και το νερό.
Προσθέτουμε τις ξανθές σταφίδες, την κανέλλα, το γαρύφαλλο και το ξύσμα από τα πορτοκάλια και ζυμώνουμε για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα.
Στρώνουμε το μείγμα σε ταψί διαστάσεων 42x28 cm. Πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε για 45-50 λεπτά σε ταμπανωτό φούρνο στους 150°C.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε σε μίξερ με φτερό για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα το μείγμα
Popy’s cake vanilla, το ηλιέλαιο και το νερό.
Προσθέτουμε τις ξανθές σταφίδες, την κανέλλα, το γαρύφαλλο και το ξύσμα από τα πορτοκάλια και ζυμώνουμε για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα.
Στρώνουμε το μείγμα σε ταψί διαστάσεων 42x28 cm. Πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε για 45-50 λεπτά σε ταμπανωτό φούρνο στους 150°C.