Η συνταγή είναι από τον Δημήτρη Φραγκογιάννη, Τεχνικό σύμβουλο KAIZEN
ΥΛΙΚΑ
1000 g μείγμα Popy’s cake vanilla
400 g ηλιέλαιο
400 g νερό
650 g ξανθές σταφίδες
8 g κανέλλα
3 g γαρύφαλλο
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Ζυμώνουμε σε μίξερ με φτερό για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα το μείγμα
Popy’s cake vanilla, το ηλιέλαιο και το νερό.
2
Προσθέτουμε τις ξανθές σταφίδες, την κανέλλα, το γαρύφαλλο και το ξύσμα από τα πορτοκάλια και ζυμώνουμε για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα.
3
Στρώνουμε το μείγμα σε ταψί διαστάσεων 42x28 cm. Πασπαλίζουμε με σουσάμι.
4
Ψήνουμε για 45-50 λεπτά σε ταμπανωτό φούρνο στους 150°C.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
1000 g μείγμα Popy’s cake vanilla
400 g ηλιέλαιο
400 g νερό
650 g ξανθές σταφίδες
8 g κανέλλα
3 g γαρύφαλλο
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια