fbpx

Τάρτα φρούτου

Yields1 Serving
ΒΑΣΗ ΤΑΡΤΑΣ
 1500 g Ζύμη πάστα φλώρα
 1400 g Αλεύρι Τ55%
 200 g Κόρν φλάουρ
 40 g Μπέικιν πάουντερ
 1500 g Μαργαρίνη μαλακή
 1500 g Αυγά
 15 g Αλάτι
 Ξύσμα από ένα λεμόνι
 1000 g Αμυγδαλόψυχα
 5 g βανίλια
ΝΤΕΚΟΡ
 Φρούτα
 Γλάσο
 Αμύγδαλα καβουρντισμένα, ψιλοκομμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Στρώνουμε τη ζύμη πάστα φλώρα στις φόρμες και ψήνουμε ελαφρά.

2

Δουλεύουμε τη ζάχαρη, τη μαργαρίνη, την αμυγδαλόψυχα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τα αρωματικά μέχρι να γίνουν λείο μείγμα.

3

Στη συνέχεια, χτυπάμε τα μισά αυγά μέχρι να γίνουν αφρώδη και τα προσθέτουμε μαζί με την υπόλοιπη ποσότητα αυγών, το αλεύρι και το κορν φλάουρ στο μείγμα που κάναμε πριν.

4

Χωρίζουμε τη μάζα και την απλώνουμε πάνω στις βάσεις.

5

Ψήνουμε στους 190°C για 25 λεπτά και αφού κρυώσουν, τις γαρνίρουμε
με φρούτα και τέλος γλασάρουμε τον περίγυρο με αμύγδαλα.

Ingredients

ΒΑΣΗ ΤΑΡΤΑΣ
 1500 g Ζύμη πάστα φλώρα
 1400 g Αλεύρι Τ55%
 200 g Κόρν φλάουρ
 40 g Μπέικιν πάουντερ
 1500 g Μαργαρίνη μαλακή
 1500 g Αυγά
 15 g Αλάτι
 Ξύσμα από ένα λεμόνι
 1000 g Αμυγδαλόψυχα
 5 g βανίλια
ΝΤΕΚΟΡ
 Φρούτα
 Γλάσο
 Αμύγδαλα καβουρντισμένα, ψιλοκομμένα

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Στρώνουμε τη ζύμη πάστα φλώρα στις φόρμες και ψήνουμε ελαφρά.

2

Δουλεύουμε τη ζάχαρη, τη μαργαρίνη, την αμυγδαλόψυχα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τα αρωματικά μέχρι να γίνουν λείο μείγμα.

3

Στη συνέχεια, χτυπάμε τα μισά αυγά μέχρι να γίνουν αφρώδη και τα προσθέτουμε μαζί με την υπόλοιπη ποσότητα αυγών, το αλεύρι και το κορν φλάουρ στο μείγμα που κάναμε πριν.

4

Χωρίζουμε τη μάζα και την απλώνουμε πάνω στις βάσεις.

5

Ψήνουμε στους 190°C για 25 λεπτά και αφού κρυώσουν, τις γαρνίρουμε
με φρούτα και τέλος γλασάρουμε τον περίγυρο με αμύγδαλα.

Notes

Τάρτα φρούτου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.