Η συνταγή ειναι από τον Μάρκο Κωνσταντινίδη, Pastry Chef
Μουλιάζουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λεμόνι, το μάνγκο, τη ζάχαρη και το αυγό και βράζουμε. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη ζελατίνη, το βούτυρο και με το μπίμερ ενσωματώνουμε.
Δουλεύουμε βούτυρο με άχνη μέχρι να γίνουν ένα και προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά. Τέλος, προσθετουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να το πάρει όλο.
Βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες. Ανοίγουμε τη ζύμη στο μέγεθος που θέλουμε και ψήνουμε στους 170°C για 25-30 λεπτά, ανάλογα το φούρνο.
Ingredients
Directions
Μουλιάζουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λεμόνι, το μάνγκο, τη ζάχαρη και το αυγό και βράζουμε. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη ζελατίνη, το βούτυρο και με το μπίμερ ενσωματώνουμε.
Δουλεύουμε βούτυρο με άχνη μέχρι να γίνουν ένα και προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά. Τέλος, προσθετουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να το πάρει όλο.
Βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες. Ανοίγουμε τη ζύμη στο μέγεθος που θέλουμε και ψήνουμε στους 170°C για 25-30 λεπτά, ανάλογα το φούρνο.