Η συνταγή είναι από τον κ. Γιώργο Κόστιουτσουκ, Υπεύθυνο Τεχνικού Τμήματος Ζαχαροπλαστικής και Παγωτού ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ
Ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία με αυθεντική καραμέλα γάλακτος Pastelero Dulce de Leche της Mardel. Εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα που ξεχωρίζει για το αστραφτερό χρυσαφένιο χρώμα, την πλούσια λαχταριστή γεύση και το υπέροχο άρωμα καραμέλας.
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για 6 λεπτά στην 3η ταχύτητα. Ψήνουμε σε τσέρκι της επιθυμητής διαμέτρου, σε αερόθερμο φούρνο στους 170°C ή σε ταμπανωτό στους 190°C για ±15 λεπτά (ανάλογα με το μέγεθος).
Αναδεύουμε το Dulce de Leche Pastelero και προσθέτουμε το Fond Royale διαλυμένο στο νερό. Συμπληρώνουμε το Delipaste Αλμυρή Καραμέλα Βουτύρου και το αλάτι. Τέλος, ενσωματώνουμε την ελαφρώς χτυπημένη κρέμα γάλακτος.
Αναδεύουμε όλα τα υλικά μαζί και ομογενοποιούμε. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 6-12 ώρες πριν τη χρήση.
Διαλύουμε το Fond Royale στο νερό και στη συνέχεια αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί. Χρησιμοποιούμε στους 35-45°C.
Σε φόρμα σιλικόνης απλώνουμε ποσότητα από Κρέμα Αλμυρή Καραμέλα. Συνεχίζουμε με μια στρώση Κρέμα Namelaka. Κλείνουμε με ένα Φύλλο Παντεσπάνι και τοποθετούμε στην κατάψυξη ώστε να παγώσει. Τέλος, επικαλύπτουμε με την Επικάλυψη Γκανάζ Καραμέλα.
Ingredients
Directions
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για 6 λεπτά στην 3η ταχύτητα. Ψήνουμε σε τσέρκι της επιθυμητής διαμέτρου, σε αερόθερμο φούρνο στους 170°C ή σε ταμπανωτό στους 190°C για ±15 λεπτά (ανάλογα με το μέγεθος).
Αναδεύουμε το Dulce de Leche Pastelero και προσθέτουμε το Fond Royale διαλυμένο στο νερό. Συμπληρώνουμε το Delipaste Αλμυρή Καραμέλα Βουτύρου και το αλάτι. Τέλος, ενσωματώνουμε την ελαφρώς χτυπημένη κρέμα γάλακτος.
Αναδεύουμε όλα τα υλικά μαζί και ομογενοποιούμε. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 6-12 ώρες πριν τη χρήση.
Διαλύουμε το Fond Royale στο νερό και στη συνέχεια αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί. Χρησιμοποιούμε στους 35-45°C.
Σε φόρμα σιλικόνης απλώνουμε ποσότητα από Κρέμα Αλμυρή Καραμέλα. Συνεχίζουμε με μια στρώση Κρέμα Namelaka. Κλείνουμε με ένα Φύλλο Παντεσπάνι και τοποθετούμε στην κατάψυξη ώστε να παγώσει. Τέλος, επικαλύπτουμε με την Επικάλυψη Γκανάζ Καραμέλα.