Βάζετε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό και αναμιγνύετε στην αργή ταχύτητα έως ότου ομογενοποιηθεί. Ψήνετε σε φόρμα για 15 λεπτά.
PREMIUM CAKE CARAMEL
2
Βάζετε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό και αναμιγνύετε στην αργή ταχύτητα για 5 λεπτά. Βάζετε σε ταψί και ψήνετε στους 170 βαθμούς για περίπου 40 με 50 λεπτά.
ICE FILLING HAZELNUT
3
Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με το σύρμα και τα χτυπάτε στη γρήγορη ταχύτητα έως ότου δέσει.
ICE FILLING CARAMEL
4
Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με το σύρμα και τα χτυπάτε στην γρήγορη ταχύτητα έως ότου δέσει.
ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
5
Σε μια μικρή φόρμα βάζετε ICE FILLING HAZELNUT και κλείνετε από κάτω με PREMIUM CARAMEL CAKE. Βάζετε να παγώσει. Στη μεγαλύτερη φόρμα που θα στήσετε την τούρτα γεμίζετε με ICE FILLING CARAMEL. Βάζετε στη μέση το παγωμένο ICE FILLING HAZELNUT και κλείνετε με το COOKIES CHOCOLATE. Καταψύχετε. Ζεσταίνετε το MIRROR CARAMEL στους 28 με 30 βαθμού κελσίου και περνάτε την παγωμένη τούρτα. Γαρνίρετε.
Ingredients
COOKIES CHOCOLATE
1000gΜίγμα COOKIES SOFT CHOCOLATE
300gΒούτυρο 82% (θερμοκρασία περιβάλλοντος)
100gΝερό
250gΦουντούκια σπασμένα
PREMIUM CAKE CARAMEL
1000gΜίγμα PREMIUM CAKE CARAMEL
300gΑυγό
250gΗλιέλαιο
200gΝερό
ICE FILLING HAZELNUT
500g ICE FILLING HAZELNUT
500gΚρέμα γάλακτος 35%
500gΦυτική κρέμα
ICE FILLING CARAMEL
500gIce filling caramel
500gΚρέμα γάλακτος 35%
500gΦυτική κρέμα
Directions
COOKIES CHOCOLATE
1
Βάζετε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό και αναμιγνύετε στην αργή ταχύτητα έως ότου ομογενοποιηθεί. Ψήνετε σε φόρμα για 15 λεπτά.
PREMIUM CAKE CARAMEL
2
Βάζετε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό και αναμιγνύετε στην αργή ταχύτητα για 5 λεπτά. Βάζετε σε ταψί και ψήνετε στους 170 βαθμούς για περίπου 40 με 50 λεπτά.
ICE FILLING HAZELNUT
3
Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με το σύρμα και τα χτυπάτε στη γρήγορη ταχύτητα έως ότου δέσει.
ICE FILLING CARAMEL
4
Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με το σύρμα και τα χτυπάτε στην γρήγορη ταχύτητα έως ότου δέσει.
ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
5
Σε μια μικρή φόρμα βάζετε ICE FILLING HAZELNUT και κλείνετε από κάτω με PREMIUM CARAMEL CAKE. Βάζετε να παγώσει. Στη μεγαλύτερη φόρμα που θα στήσετε την τούρτα γεμίζετε με ICE FILLING CARAMEL. Βάζετε στη μέση το παγωμένο ICE FILLING HAZELNUT και κλείνετε με το COOKIES CHOCOLATE. Καταψύχετε. Ζεσταίνετε το MIRROR CARAMEL στους 28 με 30 βαθμού κελσίου και περνάτε την παγωμένη τούρτα. Γαρνίρετε.
Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.