fbpx

Τριλογία σοκολάτας

Η συνταγή είναι από τον κ. Θάνο Αγγελίδη, Pastry Chef

Yields1 Serving
λευκή μους σοκολάτας
 250 g γάλα
 14 g ζελατίνη φύλλα
 400 g λευκή σοκολάτα
 550 g κρέμα γάλακτος 35%
 Βανίλια
μους σοκολάτας γάλακτος
 250 g γάλα
 7 g ζελατίνη φύλλα
 350 g σοκολάτα γάλακτος
 550 g κρέμα γάλακτος 35%
μους σοκολάτας υγείας
 250 g γάλα
 5 g ζελατίνη
 330 g σοκολάτα υγείας
 550 g κρέμα γάλακτος 35%
Εκτέλεση
1

Σε όλα τα μους ζεσταίνουμε το γάλα στους 70 βαθμούς. Ενσωματώνουμε τις ζελατίνες που έχουν μαλακώσει σε κρύο νερό, κάνουμε γαλακτοματοποίηση με τις σοκολάτες και τέλος αναδεύουμε ελαφριά με τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος σαντιγί. 

2

Σερβίρουμε στα μπολ σε τρία στάδια ώστε να κάνει τριχρωμία και διακοσμούμε κατά βούληση.

Ingredients

λευκή μους σοκολάτας
 250 g γάλα
 14 g ζελατίνη φύλλα
 400 g λευκή σοκολάτα
 550 g κρέμα γάλακτος 35%
 Βανίλια
μους σοκολάτας γάλακτος
 250 g γάλα
 7 g ζελατίνη φύλλα
 350 g σοκολάτα γάλακτος
 550 g κρέμα γάλακτος 35%
μους σοκολάτας υγείας
 250 g γάλα
 5 g ζελατίνη
 330 g σοκολάτα υγείας
 550 g κρέμα γάλακτος 35%

Directions

Εκτέλεση
1

Σε όλα τα μους ζεσταίνουμε το γάλα στους 70 βαθμούς. Ενσωματώνουμε τις ζελατίνες που έχουν μαλακώσει σε κρύο νερό, κάνουμε γαλακτοματοποίηση με τις σοκολάτες και τέλος αναδεύουμε ελαφριά με τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος σαντιγί. 

2

Σερβίρουμε στα μπολ σε τρία στάδια ώστε να κάνει τριχρωμία και διακοσμούμε κατά βούληση.

Notes

Τριλογία σοκολάτας

Τελευταίες συνταγές

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.