Η συνταγή είναι από τον κ. Τάσο Συντελή, Pastry Chef ARTIZAN
Βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και την πούδρα να ανακατευτούν όλα μαζί στο μίξερ με το φτερό και μετά προσθέτουμε τη μαργαρίνη. Χτυπάμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Κρυώνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 2-3 ώρες σκεπασμένη με μεμβράνη. Τρίβουμε τη ζύμη σε μια λαμαρίνα και ψήνουμε στους 170°C για 25-30 λεπτά.
Αναμιγνύουμε τα υλικά μαζί και τα χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα για 3 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Στη κρέμα ζαχαροπλαστικής προσθέτουμε τη πάστα Caramel και ενσωματώνουμε καλά. Τέλος, αφρατεύουμε με τη Pati Vegan χτυπημένη σε σαντιγί.
Σε ένα ποτηράκι της επιλογής μας, τοποθετούμε το crumble αμυγδάλου στη βάση με μια παλέτα περνάμε ρίπλα Caramel στα τοιχώματα του. Στη συνέχεια βάζουμε το mousse caramel με σακούλα μέχρι τη μέση. Βάζουμε λίγη ρίπλα Caramel ακόμα και κλείνουμε το ποτηράκι με mousse caramel. Τελειώνουμε με Royal mirroir caramel. Προαιρετικά, βάζουμε το ντεκόρ της
αρεσκείας μας.
Ingredients
Directions
Βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και την πούδρα να ανακατευτούν όλα μαζί στο μίξερ με το φτερό και μετά προσθέτουμε τη μαργαρίνη. Χτυπάμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Κρυώνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 2-3 ώρες σκεπασμένη με μεμβράνη. Τρίβουμε τη ζύμη σε μια λαμαρίνα και ψήνουμε στους 170°C για 25-30 λεπτά.
Αναμιγνύουμε τα υλικά μαζί και τα χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα για 3 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Στη κρέμα ζαχαροπλαστικής προσθέτουμε τη πάστα Caramel και ενσωματώνουμε καλά. Τέλος, αφρατεύουμε με τη Pati Vegan χτυπημένη σε σαντιγί.
Σε ένα ποτηράκι της επιλογής μας, τοποθετούμε το crumble αμυγδάλου στη βάση με μια παλέτα περνάμε ρίπλα Caramel στα τοιχώματα του. Στη συνέχεια βάζουμε το mousse caramel με σακούλα μέχρι τη μέση. Βάζουμε λίγη ρίπλα Caramel ακόμα και κλείνουμε το ποτηράκι με mousse caramel. Τελειώνουμε με Royal mirroir caramel. Προαιρετικά, βάζουμε το ντεκόρ της
αρεσκείας μας.