Το παγωτό καϊμάκι είναι η παραδοσιακή γευστική πρόταση που γοητεύει με τη γλυκιά απολαυστική του γεύση και χαρίζει όλες τις εποχές δροσιστική ευχαρίστηση!
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μεταλλική μπασίνα και τοποθετούμε στη φωτιά (εκτός από το πηκτικό). Μόλις το μείγμα πάρει βράση, το κατεβάζουμε και με μία κουτάλα το ανεβοκατεβάζουμε συνέχεια για να κρυώσει.
Ακολούθως, το ρίχνουμε στην παγωτομηχανή για να πήξει. Κατόπιν, το αδειάζουμε σε δοχείο και το διατηρούμε στην κατάψυξη (η μαστίχα και το σαλέπι πρέπει να είναι σε σκόνη).
Ingredients
Directions
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μεταλλική μπασίνα και τοποθετούμε στη φωτιά (εκτός από το πηκτικό). Μόλις το μείγμα πάρει βράση, το κατεβάζουμε και με μία κουτάλα το ανεβοκατεβάζουμε συνέχεια για να κρυώσει.
Ακολούθως, το ρίχνουμε στην παγωτομηχανή για να πήξει. Κατόπιν, το αδειάζουμε σε δοχείο και το διατηρούμε στην κατάψυξη (η μαστίχα και το σαλέπι πρέπει να είναι σε σκόνη).