Γευστικό και απολαυστικό γλυκό που δύσκολα μπορείς να του αντισταθείς.
Ζυγίζουμε όλα τα υλικά της συνταγής. Ρίχνουμε σε μπασίνα όλα τα υγρά υλικά και τα ανακατεύουμε. Τελευταίο υλικό προσθέτουμε τη ρευστή σοκολάτα.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ταψί, ρίχνουμε το μίγμα και μετά το δάκρυ σοκολάτας σε όλη την επιφάνεια. Ψήνουμε σε έτοιμο φούρνο σε θερμοκρασία 190ο οC και για 35 λεπτά περίπου.
Μετά το ψήσιμο, κόβουμε τα κομμάτια που θέλουμε και περιχύνουμε όλη την επιφάνεια του γλυκού με ρευστό γκανάζ. Εάν επιθυμούμε, γαρνίρουμε με φιλέ αμυγδάλου ή τρούφα σοκολάτας.
Ingredients
Directions
Ζυγίζουμε όλα τα υλικά της συνταγής. Ρίχνουμε σε μπασίνα όλα τα υγρά υλικά και τα ανακατεύουμε. Τελευταίο υλικό προσθέτουμε τη ρευστή σοκολάτα.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ταψί, ρίχνουμε το μίγμα και μετά το δάκρυ σοκολάτας σε όλη την επιφάνεια. Ψήνουμε σε έτοιμο φούρνο σε θερμοκρασία 190ο οC και για 35 λεπτά περίπου.
Μετά το ψήσιμο, κόβουμε τα κομμάτια που θέλουμε και περιχύνουμε όλη την επιφάνεια του γλυκού με ρευστό γκανάζ. Εάν επιθυμούμε, γαρνίρουμε με φιλέ αμυγδάλου ή τρούφα σοκολάτας.