Εξαιρετικό ρόφημα που συνδιάζει μοναδικά την λεπτή γεύση του τσαγιού και την έντονη της λευκής σοκολάτος.
Βάζουμε 50 ml γάλα σε ένα σκεύος, το ζεσταίνουμε, στη συνέχεια προσθέτουμε τα δύο φακελάκια κόκκινου τσαγιού και το αφήνουμε για 5 λεπτά.
Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα (200 ml) σε μεταλλικό σκεύος, προσθέτουμε τη σκόνη λευκής σοκολάτας.
Κατόπιν ζεσταίνουμε το μείγμα της σοκολάτας με το ακροφύσιο μηχανής, προσέχοντας να μην κάνει αφρό, μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Σε ένα ποτήρι προσθέτουμε το μείγμα λευκής σοκολάτας και ταυτόχρονα το μείγμα του τσαγιού.
Ingredients
Directions
Βάζουμε 50 ml γάλα σε ένα σκεύος, το ζεσταίνουμε, στη συνέχεια προσθέτουμε τα δύο φακελάκια κόκκινου τσαγιού και το αφήνουμε για 5 λεπτά.
Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα (200 ml) σε μεταλλικό σκεύος, προσθέτουμε τη σκόνη λευκής σοκολάτας.
Κατόπιν ζεσταίνουμε το μείγμα της σοκολάτας με το ακροφύσιο μηχανής, προσέχοντας να μην κάνει αφρό, μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Σε ένα ποτήρι προσθέτουμε το μείγμα λευκής σοκολάτας και ταυτόχρονα το μείγμα του τσαγιού.