fbpx

Βασιλόπιτα κέικ

Συνταγή από: www.loulismills.gr

Βασιλόπιτα κέικ με πλούσιο άρωμα πορτοκαλιού και κανέλας!

ΥΛΙΚΑ
 1000 g μείγμα για Κέικ
 375 g λάδι
 375 g νερό
 ξύσμα από 1 πορτοκάλι και το χυμό του
 10 g κανέλα
 150 g καρύδια
 150 g cranberries
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό ή το σύρμα για 2 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 3 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Ψήνουμε στους 160 -170°C για 50-60 λεπτά ανάλογα με το βάρος. Μόλις κρυώσει πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1000 g μείγμα για Κέικ
 375 g λάδι
 375 g νερό
 ξύσμα από 1 πορτοκάλι και το χυμό του
 10 g κανέλα
 150 g καρύδια
 150 g cranberries

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό ή το σύρμα για 2 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 3 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Ψήνουμε στους 160 -170°C για 50-60 λεπτά ανάλογα με το βάρος. Μόλις κρυώσει πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.

Notes

Βασιλόπιτα κέικ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.