Συνταγή από: www.loulismills.gr
Βασιλόπιτα κέικ με πλούσιο άρωμα πορτοκαλιού και κανέλας!
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό ή το σύρμα για 2 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 3 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Ψήνουμε στους 160 -170°C για 50-60 λεπτά ανάλογα με το βάρος. Μόλις κρυώσει πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό ή το σύρμα για 2 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 3 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Ψήνουμε στους 160 -170°C για 50-60 λεπτά ανάλογα με το βάρος. Μόλις κρυώσει πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.