Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε με το φτερό μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη. Στην συνέχεια τοποθετούμε την ζύμη σε στρογγυλό ή τετράγωνο ταψάκι σε πάχος 0,5cm.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ RED VELVET
2
Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε το λάδι, το νερό και τα αυγά και τέλος το μίγμα για Red Velvet Cake. Χτυπάμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και 3-4 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
3
Στην τάρτα που ετοιμάσαμε προσθέτουμε την Ψηνόμενη πραλίνα
σε πάχος 1cm και τέλος κλείνουμε με τη ζύμη του Red Velvet
σε πάχος 0,5cm, διακοσμώντας με κόκκινο κεράσι σε ζελέ ή crumble red velvet. Ψήνουμε στους 160-170οC για ~40min.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ ΒΑΣΗΣ
1kgαλεύρι zαχαροπλαστικής
300gμαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου)
300gζάχαρη άχνη
5αυγά
15gBaking Powder
20gμαχλέπι
5gαλάτι
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ RED VELVET
1kgμίγμα για Red Velvet
220gνερό
300gηλιέλαιο ή άοσμο σπορέλαιο
350gαυγά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣ
πραλίνα ψηνόμενη (όσο απαιτείται)
κόκκινο κεράσι σε ζελέ (όσο απαιτείται)
Directions
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ
1
Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε με το φτερό μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη. Στην συνέχεια τοποθετούμε την ζύμη σε στρογγυλό ή τετράγωνο ταψάκι σε πάχος 0,5cm.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ RED VELVET
2
Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε το λάδι, το νερό και τα αυγά και τέλος το μίγμα για Red Velvet Cake. Χτυπάμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και 3-4 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
3
Στην τάρτα που ετοιμάσαμε προσθέτουμε την Ψηνόμενη πραλίνα
σε πάχος 1cm και τέλος κλείνουμε με τη ζύμη του Red Velvet
σε πάχος 0,5cm, διακοσμώντας με κόκκινο κεράσι σε ζελέ ή crumble red velvet. Ψήνουμε στους 160-170οC για ~40min.
Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.