Αγγελής Ρουσσάκης, Ζαχαροπλάστης / FOODSTUFF
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά, εκτός από τους ξηρούς καρπούς ή τη σοκολάτα, μαζί, σε μέτρια ταχύτητα για 5 λεπτά, με το φτερό.
Προσθέτετε τους ξηρούς καρπούς ή τη σοκολάτα μέχρι να αναμιχθούν, σε χαμηλή ταχύτητα. Κόβετε σε ταψί τεμάχια επιθυμητού μεγέθους.
Μπορείτε να καταψύξετε σε μπαστούνι και να ψήνετε όποτε επιθυμείτε.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, σε θερμοκρασία 180°C, περίπου 10 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος του προϊόντος και τον τύπο του φούρνου.
Το προϊόν διατίθεται και σε γεύσεις VANILLA/RED VELVET/ΒΡΩΜΗΣ
Ingredients
Directions
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά, εκτός από τους ξηρούς καρπούς ή τη σοκολάτα, μαζί, σε μέτρια ταχύτητα για 5 λεπτά, με το φτερό.
Προσθέτετε τους ξηρούς καρπούς ή τη σοκολάτα μέχρι να αναμιχθούν, σε χαμηλή ταχύτητα. Κόβετε σε ταψί τεμάχια επιθυμητού μεγέθους.
Μπορείτε να καταψύξετε σε μπαστούνι και να ψήνετε όποτε επιθυμείτε.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, σε θερμοκρασία 180°C, περίπου 10 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος του προϊόντος και τον τύπο του φούρνου.
Το προϊόν διατίθεται και σε γεύσεις VANILLA/RED VELVET/ΒΡΩΜΗΣ