Ένα ψωμάκι πρωτότυπο, τόσο σε χρώμα όσο και σε γεύση!
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, για 5’ στην πρώτη ταχύτητα και για ακόμη 7’ στη δεύτερη.
Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για περίπου 60’ και στη συνέχεια το πλάθουμε σε καρβελάκια, βάρους 500 γρ. και τα τοποθετούμε σε μεταλλικές φόρμες σχήματος «κύβου».
Τοποθετούμε στη στόφα για 30’ και στη συνέχεια ψήνουμε στους 240°C για 40’.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, για 5’ στην πρώτη ταχύτητα και για ακόμη 7’ στη δεύτερη.
Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για περίπου 60’ και στη συνέχεια το πλάθουμε σε καρβελάκια, βάρους 500 γρ. και τα τοποθετούμε σε μεταλλικές φόρμες σχήματος «κύβου».
Τοποθετούμε στη στόφα για 30’ και στη συνέχεια ψήνουμε στους 240°C για 40’.