Η πρώτη παρουσίαση της εταιρείας GELATO & BAKERY EXPERTS πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt της Αθήνας. Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή και όλοι οι παρευρισκόμενοι συνεργάτες της εταιρείας απόλαυσαν το Bruno Couret από τη FLAVOUR & CHEFS. Ο καταξιωμένος Γάλλος Chef παρουσίασε 4 δημιουργίες του, στις οποίες χρησιμοποίησε πολλές νέες τεχνικές και μέσα από αυτές κατέδειξε τη φιλοσοφία του για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής. H FLAVOUR & CHEFS είναι μια γαλλική εταιρεία πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής και αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από τη GELATO BAKERY EXPERTS.
www.gnbexperts.gr