Ανακατεύουμε στο μίξερ το αλεύρι, τη διαλυμένη στο γάλα μαγιά, το μαχλέπι (ή μαστίχα) και τη ζάχαρη και ζυμώνουμε.
Τελευταίο ρίχνουμε το βούτυρο και το φυτικό λίπος και ζυμώνουμε.
Μετά το ζύμωμα, στοφάρουμε για 45 λεπτά και μετά κιλινδρίζουμε για να αφρατέψει.
Στη συνέχεια, τεμαχίζουμε και πλάθουμε σε διάφορα σχέδια της αρεσκείας μας.
Στοφάρουμε για 20-30 λεπτά και ψήνουμε στους 160° - 170°C, για 25-30 λεπτά.
Ingredients
Directions
Ανακατεύουμε στο μίξερ το αλεύρι, τη διαλυμένη στο γάλα μαγιά, το μαχλέπι (ή μαστίχα) και τη ζάχαρη και ζυμώνουμε.
Τελευταίο ρίχνουμε το βούτυρο και το φυτικό λίπος και ζυμώνουμε.
Μετά το ζύμωμα, στοφάρουμε για 45 λεπτά και μετά κιλινδρίζουμε για να αφρατέψει.
Στη συνέχεια, τεμαχίζουμε και πλάθουμε σε διάφορα σχέδια της αρεσκείας μας.
Στοφάρουμε για 20-30 λεπτά και ψήνουμε στους 160° - 170°C, για 25-30 λεπτά.