fbpx

Ιούν 11, 2020 | Νεα

Μηχανή πραλίνας Micron 50 από την ΔΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ

Νέο, προηγμένης τεχνολογίας, μηχάνημα παραγωγής πραλίνας, σοκολάτας και άνυδρων παστών, υφής κάτω από 20 micron (βιομηχανικού επιπέδου), του ιταλικού οίκου SELMI, για παγωτά, γεμίσεις γλυκών και πραλινών καθώς και κρέμες επάλειψης. Διαθέτει ψυκτικό σύστημα, ώστε να διατηρεί ανέπαφες όλες τις οργανοληπτικές ιδιότητες του προϊόντος, διπλής ενέργειας ογκομετρική αντλία, για εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα και μαγνητικό φίλτρο, για φιλτράρισμα του τελικού προϊόντος. Χωρητικότητα κάδου 60 κιλά. Παραγωγή 40 κιλά/ώρα.
www.dourmousoglou.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.