Φυτικές ίνες με την ιδιότητα να διατηρούν υψηλά επίπεδα υγρασίας που δίνει στους αρτοποιούς τη δυνατότητα να μειώσουν τα έλαια και/ή το βούτυρο στα είδη τους. Όταν χρησιμοποιούνται π.χ σε ποσοστά της τάξης του 0.25% έως 1.00% σε muffins, cookies ή κεϊκ, τα φυσικά συστατικά τους διατηρούν την υγρασία. Σαν αποτέλεσμα ο δείκτης φρεσκάδας των ψημένων σκευασμάτων διατηρείται σε υψηλά επίπεδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι φυτικές ίνες αντικαθιστούν το 50% των ελαίων ή του βουτύρου σε προϊόντα αρτοποιίας, χωρίς να υποβαθμίζουν την ποιότητα.
www.sivvas.com.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.