Ζυμώνουμε 4’ στην πρώτη ταχύτητα, και 10’ στη δεύτερη, μέχρι να έχουμε μία ομοιογενή και εύπλαστη ζύμη. Ξεκουράζουμε για 45’ και στη συνέχεια κόβουμε σε τεμάχια 140 γρ. Πλάθουμε σε φρατζολάκια και στοφάρουμε για 30’ μέχρι να διπλασιαστεί το μέγεθός τους. Στη συνέχεια ψήνουμε με ατμό, σε προθερμασμένο φούρνο για 25’.
Στραγγίζουμε τον τόνο από το πολύ λάδι. Δε χρησιμοποιούμε τόνο σε νερό για να είναι λίγο πιο ζουμερό το σάντουιτς. Κόβουμε και τοποθετούμε όλα τα υλικά ανάμεσα στις φέτες του ψωμιού και προσθέτουμε αν θέλουμε ελάχιστη μαγιονέζα. Λίγο καλαμπόκι θα ανεβάσει τη γεύση, αλλά δεν είναι και απαραίτητο για να είναι νόστιμο.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε 4’ στην πρώτη ταχύτητα, και 10’ στη δεύτερη, μέχρι να έχουμε μία ομοιογενή και εύπλαστη ζύμη. Ξεκουράζουμε για 45’ και στη συνέχεια κόβουμε σε τεμάχια 140 γρ. Πλάθουμε σε φρατζολάκια και στοφάρουμε για 30’ μέχρι να διπλασιαστεί το μέγεθός τους. Στη συνέχεια ψήνουμε με ατμό, σε προθερμασμένο φούρνο για 25’.
Στραγγίζουμε τον τόνο από το πολύ λάδι. Δε χρησιμοποιούμε τόνο σε νερό για να είναι λίγο πιο ζουμερό το σάντουιτς. Κόβουμε και τοποθετούμε όλα τα υλικά ανάμεσα στις φέτες του ψωμιού και προσθέτουμε αν θέλουμε ελάχιστη μαγιονέζα. Λίγο καλαμπόκι θα ανεβάσει τη γεύση, αλλά δεν είναι και απαραίτητο για να είναι νόστιμο.