Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά-σιγά τα αυγά και τη βανίλια. Τελευταίο προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο. Κόβουμε με κατσαρό κορνέ σε λαμαρίνα με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε έτοιμο φούρνο 180οC για 15΄περίπου. Μόλις κρυώσουν, ενώνουμε με μαρμελάδα ή σοκολάτα και στη συνέχεια γαρνίρουμε βουτώντας σε λιωμένη σοκολάτα και χρησιμοποιώντας διάφορους ξηρούς καρπούς.
Ingredients
Directions
Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά-σιγά τα αυγά και τη βανίλια. Τελευταίο προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο. Κόβουμε με κατσαρό κορνέ σε λαμαρίνα με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε έτοιμο φούρνο 180οC για 15΄περίπου. Μόλις κρυώσουν, ενώνουμε με μαρμελάδα ή σοκολάτα και στη συνέχεια γαρνίρουμε βουτώντας σε λιωμένη σοκολάτα και χρησιμοποιώντας διάφορους ξηρούς καρπούς.