από τους Ζέρβα Άλκη, Κίκιρα Γιάννη & Παππά Σπύρο, ιδιοκτήτες του Overoll
Χτυπάμε το βούτυρο με τις ζάχαρες για να ενσωματωθούν αλλά όχι να αφρατέψουν πολύ, στο μίξερ με το φτερό.
Σιγά σιγά προσθέτουμε τα αυγά και τέλος όλα τα άλλα υλικά. Πλάθουμε τη ζύμη ανά 80 γρ. και ψήνουμε στους 160°C για 16 λεπτά.
Ingredients
Directions
Χτυπάμε το βούτυρο με τις ζάχαρες για να ενσωματωθούν αλλά όχι να αφρατέψουν πολύ, στο μίξερ με το φτερό.
Σιγά σιγά προσθέτουμε τα αυγά και τέλος όλα τα άλλα υλικά. Πλάθουμε τη ζύμη ανά 80 γρ. και ψήνουμε στους 160°C για 16 λεπτά.