Η συνταγή είναι από την ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ
Σιροπιάζουμε το πρώτο φύλλο Swiss roll με το σιρόπι καραμέλα και απλώνουμε από πάνω περίπου 200 γρ. από την κρέμα Peanut Caramel.
Στη συνέχεια, τοποθετούμε από πάνω το δεύτερο φύλλο swiss roll και σιροπιάζουμε με το σιρόπι καραμέλας ξανά. Αφήνουμε να απορροφήσει το σιρόπι κι έπειτα με σακούλα ζαχαροπλαστικής σχηματίζουμε έναν κύκλο με την κρέμα Caramel-Peanut.
Γεμίζουμε το εσωτερικό του κύκλο με τη γέμιση κρέμας καραμέλας. Σκορπίζουμε από πάνω peanuts. Τοποθετούμε από πάνω το τελευταίο φύλλο Swiss Roll και αφήνουμε να κρυώσει. Καλύπτουμε με την κρέμα Caramel Peanut.
Αφήνουμε την Schokobella να “τρέξει” σε σταγόνες από την περίμετρο της τούρτας, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με την Schokobella Peanut & Caramel
ενδιάμεσα στις σταγόνες της Schokobella.
Καλύπτουμε με γλασάζ καραμέλας. Γαρνίρουμε περιμετρικά με ροζέτες από Peanut & Caramel κρέμα. Διακοσμούμε όπως στη φωτογραφία.
Bonus Point: Εάν δεν χρησιμοποιήσετε Peanut στη συνταγή σας, μπορείτε να βεβαιώσετε τους πελάτες σας ότι δεν έχει τα αλλεργιογόνα του φιστικιού!
Ingredients
Directions
Σιροπιάζουμε το πρώτο φύλλο Swiss roll με το σιρόπι καραμέλα και απλώνουμε από πάνω περίπου 200 γρ. από την κρέμα Peanut Caramel.
Στη συνέχεια, τοποθετούμε από πάνω το δεύτερο φύλλο swiss roll και σιροπιάζουμε με το σιρόπι καραμέλας ξανά. Αφήνουμε να απορροφήσει το σιρόπι κι έπειτα με σακούλα ζαχαροπλαστικής σχηματίζουμε έναν κύκλο με την κρέμα Caramel-Peanut.
Γεμίζουμε το εσωτερικό του κύκλο με τη γέμιση κρέμας καραμέλας. Σκορπίζουμε από πάνω peanuts. Τοποθετούμε από πάνω το τελευταίο φύλλο Swiss Roll και αφήνουμε να κρυώσει. Καλύπτουμε με την κρέμα Caramel Peanut.
Αφήνουμε την Schokobella να “τρέξει” σε σταγόνες από την περίμετρο της τούρτας, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με την Schokobella Peanut & Caramel
ενδιάμεσα στις σταγόνες της Schokobella.
Καλύπτουμε με γλασάζ καραμέλας. Γαρνίρουμε περιμετρικά με ροζέτες από Peanut & Caramel κρέμα. Διακοσμούμε όπως στη φωτογραφία.
Bonus Point: Εάν δεν χρησιμοποιήσετε Peanut στη συνταγή σας, μπορείτε να βεβαιώσετε τους πελάτες σας ότι δεν έχει τα αλλεργιογόνα του φιστικιού!