Η συνταγή είναι από τον Δημήτρη Ζουμή, Τεχνικό Σύμβουλο Ζαχ/κης, G&B EXPERTS AEBE
Τοποθετούμε στο μίξερ, με το φτερό, όλα τα υλικά και ομογενοποιούμε. Απλώνουμε το μίγμα σε επιφάνεια σιλικόνης. Ψήνουμε στους 170°C για 15’ λεπτά
Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βράζουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τη ζελατίνη και ομογενοποιούμε. Τέλος, ενσωματώνουμε τη σοκολάτα, τη βανίλια, το ρούμι και αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει.
Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Φέρνουμε μέχρι το σημείο βρασμού τον πουρέ, τη ζάχαρη και το νερό. Ενσωματώνουμε τη ζελατίνη. Αφήνουμε να κρυώσει.
Βράζουμε τα 160γρ. κρέμα γάλακτος με τη γλυκόζη και το ιμβερτοζάχαρο. Προσθέτουμε την κουβερτούρα και ομογενοποιούμε με μπίμερ. Προσθέτουμε τα 450γρ. κρέμα γάλακτος και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 8-10 ώρες. Την επόμενη μέρα αναδεύουμε (στο μίξερ με σύρμα) μέχρι να δέσει.
Τοποθετούμε ως βάση την Panna Cotta Vanilla και παγώνουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το Jell βατόμουρο και παγώνουμε ξανά. Προσθέτουμε το Λευκό Κράμπλ. Γαρνίρουμε με σακούλας ζαχαροπλαστικής το Milk Chocolate Ganache κάνοντας κυκλικά σχήματα. Διακοσμούμε με βατόμουρα, μπεζεδάκια και μικρές φράουλες.
Ingredients
Directions
Τοποθετούμε στο μίξερ, με το φτερό, όλα τα υλικά και ομογενοποιούμε. Απλώνουμε το μίγμα σε επιφάνεια σιλικόνης. Ψήνουμε στους 170°C για 15’ λεπτά
Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βράζουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τη ζελατίνη και ομογενοποιούμε. Τέλος, ενσωματώνουμε τη σοκολάτα, τη βανίλια, το ρούμι και αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει.
Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Φέρνουμε μέχρι το σημείο βρασμού τον πουρέ, τη ζάχαρη και το νερό. Ενσωματώνουμε τη ζελατίνη. Αφήνουμε να κρυώσει.
Βράζουμε τα 160γρ. κρέμα γάλακτος με τη γλυκόζη και το ιμβερτοζάχαρο. Προσθέτουμε την κουβερτούρα και ομογενοποιούμε με μπίμερ. Προσθέτουμε τα 450γρ. κρέμα γάλακτος και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 8-10 ώρες. Την επόμενη μέρα αναδεύουμε (στο μίξερ με σύρμα) μέχρι να δέσει.
Τοποθετούμε ως βάση την Panna Cotta Vanilla και παγώνουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το Jell βατόμουρο και παγώνουμε ξανά. Προσθέτουμε το Λευκό Κράμπλ. Γαρνίρουμε με σακούλας ζαχαροπλαστικής το Milk Chocolate Ganache κάνοντας κυκλικά σχήματα. Διακοσμούμε με βατόμουρα, μπεζεδάκια και μικρές φράουλες.