ΥΛΙΚΑ
1000 g αλεύρι μαλακό
25 g μπέικιν πάουντερ
445 g βούτυρο
750 g αυγά
280 g γάλα
590 g ζάχαρη άχνη
2 g ξύσμα από λεμόνι
2 g μοσχοκάρυδο
190 g καρύδια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη άχνη, προσθέτουμε σιγά σιγά τα αυγά, το γάλα και στο τέλος το αλεύρι με τα υπόλοιπα υλικά.
2
Συνεχίζουμε να χτυπάμε στο μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη.
3
Στη συνέχεια, το τοποθετούμε σε φόρμες και ψήνουμε στους 180°C για 40 λεπτά.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
1000 g αλεύρι μαλακό
25 g μπέικιν πάουντερ
445 g βούτυρο
750 g αυγά
280 g γάλα
590 g ζάχαρη άχνη
2 g ξύσμα από λεμόνι
2 g μοσχοκάρυδο
190 g καρύδια






