Η Olympic Foods παρουσιάζει το Bios 90 Freddo, ένα βελτιωτικό κατάψυξης για ζυμάρια πριν και μετά τη στόφα, αλλά και για προψημένα αρτοσκευάσματα. Είναι κατάλληλο ακόμη και για μεγάλους χρόνους διατήρησης. Επίσης, είναι ιδανικό για γλυκά ζυμάρια που θα καταψυχθούν (πχ. τσουρέκια, πανετόνε). Δίνει καλύτερο όγκο στο τελικό προϊόν, αυξάνει την αντοχή του ζυμαριού στη μηχανική καταπόνηση, ρυθμίζει το ρυθμό γινώματος, εξασφαλίζει μετά το ψήσιμο κόρα χωρίς φουσκάλες, βελτιώνει τη διατηρησιμότητα του ψωμιού και των γλυκών παρασκευασμάτων (τσουρέκια, πανετόνε, μπριός κλπ.). Δοσολογία: 1-3% επί του αλεύρου. Συσκευασία: Σακί 25 κιλών
www.olympic-foods.gr