fbpx

Ιούν 20, 2023 | Προϊόντα

Υγρό προζύμι Ireks Sour 200 από την LAOUDIS FOODS

Η γερμανική IREKS από το 1856 που ιδρύθηκε έχει συνδέσει το όνομά της με σπουδαίες καινοτομίες! Πχ. το 1900, ο γιος του ιδρυτή, Johann Andreas Ruckdeschel, ανέπτυξε το πρώτο βυνούχο βελτιωτικό σε σκόνη, φέρνοντας επανάσταση στην παγκόσμια αρτοποιία. Σήμερα, η κορυφαία εταιρεία σας προσφέρει το Ireks Sour 200, ένα μέσο οξίνισης με προζύμι σιταριού ολικής άλεσης σε υγρή μορφή, ιδανικό για την παραγωγή αρτοσκευασμάτων με σίκαλη ή σιτάρι. Δίνει ωραίο απαλό καφέ χρώμα, κυψελωτή ψίχα και τραγανή κόρα. Προορίζεται για συμμετοχή από 1% ως 5% και θα το βρείτε σε δοχείο 12,5 κιλών.
www.laoudis.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.