Το ψυγείο-στόφα του ιταλικού οίκου Everlasting από την ESTIASI, εισάγει μια καινοτόμα διαδικασία ψύξης και ελέγχου του στοφαρίσματος του ψωμιού στα σύγχρονα αρτοποιεία. Αυτή η τεχνολογία, επιτρέπει τη βελτιστοποίηση του προγραμματισμού τού κύκλου παραγωγής και προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα.
Ο έλεγχος των φάσεων στοφαρίσματος μέσω της διαδικασίας “ψύξεως” εξασφαλίζει σταθερή ποιότητα προϊόντων με φρεσκάδα, αρώματα και γεύση επιτρέποντας τον προγραμματισμό του ψησίματος σε συγκεκριμένο χρόνο της ημέρας.