Οι Μύλοι Κρήτης παρουσιάζουν στην ελληνική αγορά ένα αλεύρι, ειδικό για παρασκευή Focaccia, ελληνικής παραγωγής. Η Focaccia χαρακτηρίζεται από την αφράτη ζύμη της, πλούσια σε ελαιόλαδο, το οποίο παρέχει τη χαρακτηριστική της υγρασία και υφή. Το αλεύρι για Focaccia δίνει ελαστικό ζυμάρι, με αντοχή στην καταπόνηση και σταθερό αποτέλεσμα για αυθεντική, ιταλική Focaccia, σε διάφορες συνταγές και παραλλαγές.
www.mills.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.