Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίδειξη παγωτού της FABBRI 1905 στο Athens Center of Gastronomy, όπου οι επαγγελματίες του κλάδου συμμετείχαν σε μια γιορτή γεύσης και δημιουργικότητας. Παρουσιάστηκαν νέες τάσεις, γεύσεις και εφαρμογές, μαζί με τεχνικά tips για ποιοτικό και άρτιο παγωτό ανάλογα με την εποχή και τη θερμοκρασία. Τα νέα προϊόντα πρωταγωνίστησαν συνδυάζοντας κλασικές και πρωτότυπες γεύσεις, διαμορφώνοντας την πιο συναρπαστική βιτρίνα παγωτού για τη νέα σεζόν. Την εκδήλωση επιμελήθηκε το τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και ο Franco Toso, Gelato Master της FABBRI 1905. Επόμενο ραντεβού στις 19 και 20 Μαρτίου στο Thessaloniki Center of Gastronomy!
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.