fbpx

ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ

Τεύχος 136

Μάιος – Ιούνιος

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Προϊόντα

Φόρτωση

Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΕΣ:

Πωλείται επικερδής επιχείρηση αρτοποιίας στη Φλώρινα

Πωλείται λόγω συνταξιοδότησης και έλλειψης διάδοχης κατάστασης, υπερεπικερδής επιχείρηση αρτοποιίας από το 1979 στην πόλη της Φλώρινας, με σταθερή πελατεία, με τρία σημεία πώλησης εκ των οποίων το ένα και πρατήριο, σε καίρια σημεία της πόλης (σιδηροδρομικές σταθμός,...

Ενοικιάζεται κατάστημα στο Μαρούσι

Κατάστημα 88 τ.μ. στον κεντρικό πεζόδρομο του Αμαρουσίου, κατάλληλο για χρήση και από επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. Δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Κατάσταση ακινήτου καλή. Διαθέτει πρόσοψη με 5  μέτρα βιτρίνα, φωτεινό και αποτελείται από ισόγειο χώρο 88  τ.μ....

Η ERGON ζητάει αρτοποιούς

Η ERGON, ως μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία στον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας με πάνω από 24 καταστήματα σε περισσότερες από 4 χώρες παγκοσμίως, αναζητεί ενθουσιώδεις και γεμάτους όρεξη ανθρώπους για να στελεχώσουν το νέο καινοτόμο project της στο κέντρο της...

Συνταγές για επαγγελματίες

Συνταγές για Παγωτό

Διαβάστε στο νέο τεύχος:

136. Μάιος - Ιούνιος

Στο τεύχος 136 του Αρτοποιού ΒΑΖ έχει σαν κεντρικό ρεπορτάζ τα κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης. Επίσης, θα βρείτε διάφορες προτάσεις για «πρωινό στο φούρνο», θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα και επαγγελματίες του κλάδου και θα αποκτήσετε κάποιες τεχνικές γνώσεις επάνω στις ιδανικές συνθήκες ψύξης-κατάψυξης, καθώς επίσης επάνω στη σφολιάτα και το προζύμι. Στις σελίδες του Fresh Pastry πρωταγωνιστούν, εκτός από το παγωτό στο κεντρικό ρεπορτάζ, τα ανοιξιάτικα φρούτα και οι μαρμελάδες, που αναδεικνύονται μέσα από τη γνωριμία με δημιουργικούς pastry chef, τις προτάσεις και ιδέες τους, αλλά και πολλές χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες. Καλή ανάγνωση!

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.