Νέα Akticrema Multi Mix μία κρέμα, αμέτρητες δημιουργίες! από την ΑΚΤΙΝΑ
Η ΑΚΤΙΝΑ παρουσιάζει την Akticrema Multi Mix, ένα νέο πολυχρηστικό μίγμα που προσφέρει ευελιξία...
Νοέμβριος – Δεκέμβριος
Η ΑΚΤΙΝΑ παρουσιάζει την Akticrema Multi Mix, ένα νέο πολυχρηστικό μίγμα που προσφέρει ευελιξία...
Η Léonce Blanc αλλάζει σε Caramanfruit. Οι Πουρέδες Φρούτων μας παραμένουν ίδιοι. Με ίδια γεύση,...
Η Ioniki εμπλουτίζει τη γκάμα της με δύο νέες σειρές γλυκισμάτων για εστίαση, ζαχαροπλαστική και...
Η εταιρεία ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ ΧΡ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΟΕ προτείνει την νέα μηχανή στρωσίματος, με δυνατότητα...
Καθώς η παραγωγή των εορταστικών γλυκισμάτων ξεκινά σύντομα, η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ...
Η Flora Food Group, σε συνεργασία με τον Brand Ambassador και διακεκριμένο Pastry Chef Δημήτρη...
Πωλείται ή νοικιάζεται φούρνος από το 1972 στην Κ.Τούμπα Θεσσαλονίκης, λόγω συνταξιοδότησης. Συνεχής λειτουργία. Τρίτης γενιάς αρτοποιών. Τιμή συζητήσιμη. Πληροφορίες κος Κώστας τηλέφωνο 2310 920561 Περιοχή: Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 920561...
Ζητείται άτομο 25-45 ετών για διαχείριση ταμείου και εξυπηρέτηση πελατών και παραγωγή ροφημάτων στο νέο αρτοποιείο LUPÉ στο Κάτω Χαλάνδρι. Ζητάμε υπευθυνότητα, άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητες multitasking. Προσφέρουμε ευχάριστο περιβαλλον, ανταγωνιστικός...
Ζητείται ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ για πλήρη απασχόληση για το αρτοποιείο LUPÉ στο Κάτω Χαλανδρι. Ικανοποιητικός μισθός και ευχάριστο περιβάλλον. Περιοχή: Κάτω Χαλάνδρι Τηλ. Επικοινωνίας: 6970985920ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ EMAIL:...
Ζητείται άτομο 25-45 ετών για διαχείριση ταμείου και εξυπηρέτηση πελατών και παραγωγή ροφημάτων στο νέο αρτοποιείο LUPE στο Κάτω Χαλάνδρι. Ζητάμε υπευθυνότητα, άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητες multitasking. Προσφέρουμε ευχάριστο περιβαλλον, ανταγωνιστικός...
Το προζύμι είναι βασικό συστατικό στην αρτοποίηση προσφέροντας γεύση, άρωμα, διατηρησιμότητα στο...
Ως «βελτιωτικά αλεύρων» χαρακτηρίζονται ουσίες, των οποίων η χρήση αποσκοπεί στο να αποκτήσουν τα...
Αγαπητοί επαγγελματίες,
Καθώς μπαίνουμε στην πιο δημιουργική περίοδο του χρόνου, ο φούρνος και το εργαστήριο γίνονται ξανά χώροι όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη ανάγκη για καθαρά υλικά, ισορροπημένες γεύσεις και νέες τεχνικές. Οι γιορτινές δημιουργίες δεν ζητούν μόνο κάτι το διαφορετικό, αλλά εκείνη τη στιγμή που μια γεύση μπορεί να ξυπνήσει μνήμη και συναίσθημα!
Το νέο τεύχος είναι αφιερωμένο σε αυτή τη λεπτή ισορροπία που κάνει τη δουλειά σας μοναδική.
Καλή ανάγνωση και καλές γιορτές!