Babka Cake Mix: το πιο ευέλικτο σύγχρονο προϊόν για κέικ από την ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ
Το νέο Babka Cake Mix της Bakels από τη ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, προσφέρει την αυθεντική υφή και...
Σεπτέμβριος – Οκτώβριος
Το νέο Babka Cake Mix της Bakels από τη ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, προσφέρει την αυθεντική υφή και...
Η IREKS, η γερμανική παραγωγός που συνδυάζει τη μακρόχρονη παράδοση με την καινοτομία στις πρώτες...
Τα εξαιρετικά άλευρα Midi (00) και Fast (00Ν) της σειράς Anima di Grano από την ιταλική MOLINO...
Ένα νέο μίγμα από την ARTIZAN για την παρασκευή γαλλικού χωριάτικου ψωμιού ΚΑΜΠΑΓΙΟΥ. Το μίγμα,...
Η Ιταλία είναι η πατρίδα της πίτσας και του Sfizio Crock της IRCA! Του ιταλικού μείγματος, που...
H Flora Food Group μαζί με τον Brand Ambassador και διακεκριμένο Pastry Chef, Δημήτρη Χρονόπουλο,...
Πωλείται ή νοικιάζεται φούρνος από το 1972 στην Κ.Τούμπα Θεσσαλονίκης, λόγω συνταξιοδότησης. Συνεχής λειτουργία. Τρίτης γενιάς αρτοποιών. Τιμή συζητήσιμη. Πληροφορίες κος Κώστας τηλέφωνο 2310 920561 Περιοχή: Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 920561...
Ζητείται άτομο 25-45 ετών για διαχείριση ταμείου και εξυπηρέτηση πελατών και παραγωγή ροφημάτων στο νέο αρτοποιείο LUPÉ στο Κάτω Χαλάνδρι. Ζητάμε υπευθυνότητα, άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητες multitasking. Προσφέρουμε ευχάριστο περιβαλλον, ανταγωνιστικός...
Ζητείται ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ για πλήρη απασχόληση για το αρτοποιείο LUPÉ στο Κάτω Χαλανδρι. Ικανοποιητικός μισθός και ευχάριστο περιβάλλον. Περιοχή: Κάτω Χαλάνδρι Τηλ. Επικοινωνίας: 6970985920ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ EMAIL:...
Ζητείται άτομο 25-45 ετών για διαχείριση ταμείου και εξυπηρέτηση πελατών και παραγωγή ροφημάτων στο νέο αρτοποιείο LUPE στο Κάτω Χαλάνδρι. Ζητάμε υπευθυνότητα, άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητες multitasking. Προσφέρουμε ευχάριστο περιβαλλον, ανταγωνιστικός...
Η SugarWorld – Αλιπράντης, σε συνεργασία με τον διακεκριμένο ζαχαροπλάστη Issa Al Matari,...
Η δημιουργία του ψωμιού με προζύμι αποτελεί μια εξαιρετική ενορχήστρωση βιολογικών, χημικών και...
Το φθινόπωρο ανοίγει για τους επαγγελματίες μια νέα σεζόν γεμάτη δυνατότητες, όπου κάθε δημιουργία απαιτεί αφοσίωση, τεχνική και προσεκτική επιλογή πρώτων υλών. Oι εργασίες του εργαστηρίου ξαναβρίσκουν ρυθμό, οι συνταγές αναθεωρούνται με γνώμονα τη φρεσκάδα και την ποιότητα, και η φαντασία καλείται να συναντήσει τη συνέπεια!